Skip to content Skip to footer

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες*, η επιβαρυμένη υγεία κοστίζει 1 τρις

Το κόστος υγείας ανά χρόνο ανά εργαζόμενο για τις εταιρείες υπολογίζεται στα 18.000 $. Επιπλέον εκτιμάται αύξηση 61% μέχρι το 2030.

Ένα πετυχημένο wellbeing πρόγραμμα για τον οργανισμό σας θα αποφέρει

0%
Αύξηση στην παραγωγικότητα μέσα στον πρώτο μήνα
0%
Αύξηση στην αφοσίωση και στοχοπροσήλωση
0%
Αυξημένη αίσθηση ευεξίας

*Navigate 2021

Εταιρείες-κολοσσοί παγκοσμίως, επενδύουν όλο και περισσότερο στην ευημερία των υπαλλήλων τους. Από γυμναστήρια και meditation rooms μέχρι σεμινάρια και μίνι οικογενειακές αποδράσεις, η εστίαση είναι πλέον στον εργαζόμενο σαν άνθρωπο. Φυσικά, οι λόγοι έχουν να κάνουν με την αυξημένη παραγωγικότητα που παρατηρείται σε ομάδες ατόμων που αισθάνονται ότι τους εκτιμούν και αναγνωρίζουν τις προσπάθειές τους. Όταν η δουλειά είναι η ζωή σου, το να βελτιώσεις τη ζωή σου έχει άμεσα αποτελέσματα στην αναβάθμιση της δουλειάς σου!

Δώστε στην επιχείρησή σας το boost παραγωγικότητας που της αξίζει, αντιμετωπίζοντας τους υπαλλήλους σας όπως τους αξίζει (χαρούμενοι υπάλληλοι=13% αύξηση σε εταιρικά έσοδα).

0%
Των παραδοσιακών wellbeing προγραμμάτων αποτυγχάνουν

Η Μαλού Λαρσινού προσφέρει μία σειρά από ομιλίες που θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά να:

Corporate Talks
Σε συνεργασία μαζί σας, θα δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες τις εταιρείας σας. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε κι ένα (ή περισσότερα) από τα παρακάτω:

 1) Eat to thrive @ Work

«Δεν προλαβαίνω να μαγειρεύω», «δεν μπορώ να κουβαλάω φαγητό στο γραφείο», «ας παραγγείλουμε κάτι απ’έξω»…Μία ώρα είναι αρκετή για τη Μαλού Λαρσινού ώστε να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το φαγητό στο γραφείο, μια για πάντα. 

Η ομάδα σας θα μάθει:

Στο τέλος του workshop, ένας οδηγός υγείας θα δοθεί σε κάθε υπάλληλο ξεχωριστά, με ιδέες και λύσεις για το φαγητό στο γραφείο.

2) Fuel For Performance

Το Fuel For Performance είναι ένα πρόγραμμα 6 εβδομάδων, ειδικά σχεδιασμένο για να αναδείξει την υγιή και χαρούμενη πλευρά μας. Βοηθήστε την ομάδα σας να αισθάνεται περισσότερη ενέργεια και να εργάζεται ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Κάθε εβδομάδα δίνεται σε κάθε μέλος της ομάδας ένα βίντεο για να παρακολουθήσει στον δικό του χρόνο, καθώς και φύλλα εργασίας.

Εβδομάδα 1: Οι βασικοί πυλώνες μιας ισορροπημένης διατροφής

Εβδομάδα 2: Μενού για παραγωγικότητα

Εβδομάδα 3: Μενού για ευτυχία

Εβδομάδα 4: Τροφές που καταπολεμούν το άγχος

Εβδομάδα 5: Τροφές για καλύτερο ύπνο

Εβδομάδα 6: Q&A, ζωντανά

3) Nourish your mind & Body

Σε αυτό το σεμινάριο δίνουμε όλες τις κατευθύνσεις για απλούς τρόπους ώστε να νιώσουμε σωματική και ψυχική ευεξία και να ανταποκριθούμε στις καθημερινές απαιτήσεις με εγρήγορση.

Αποτελέσματα:

*Δώστε στην ομάδα σας τα εργαλεία που χρειάζονται για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο!

4) Family Wellbeing Habits 101

Η ζωή ξεκινά από το σπίτι, με επίκεντρο την οικογένεια. Χαρά, σταθερότητα και ολοκλήρωση στην προσωπική μας ζωή ισοδυναμούν με ενέργεια, όρεξη και διάθεση στη δουλειά.

Μερικά από τα θέματα που καλύπτονται στο σεμινάριο είναι:

5) Ladies Only

Πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για το ολιστικό wellbeing της γυναίκας. Το σεμινάριο αυτό θίγει ένα εύρος θεμάτων που απασχολούν τις γυναίκες, όπως:

6) Feel Good Signature Program

Ένα πρόγραμμα οκτώ εβδομάδων που συνδυάζει όλες τις αρχές και τις πρακτικές του wellbeing με σκοπό την πνευματική και σωματική ενδυνάμωση των υπαλλήλων σας.

7) Tailor Made Talks

Ας καθίσουμε παρέα για να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό workshop που θα εστιάσει αποτελεσματικά στις ανάγκες της δικής σας ομάδας!