Skip to content Skip to footer

1:1 ΟΛΙΣΤΙΚΟ HEALTH COACHING

… με  άλλα λόγια έχω όλη τη διάθεση, τις γνώσεις και την εμπειρία να σε βάλω σε βοηθήσω μπεις σε πρόγραμμα και να βρεις την καθημερινότητα που σου ταιριάζει.

Θέλεις να αποκτήσεις υγιεινές συνήθειες αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις;

Αναζητάς υποστήριξη στο ταξίδι σου για τη βελτίωση της σχέσης σου με τον εαυτό σου, το σώμα και το φαγητό;

Οι συνεδρίες μας θα σε βοηθήσουν να εξατομικεύσεις και να ενσωματώσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής φτιαγμένο πάνω στις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες.

Είσαι έτοιμη/-ος;

ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

〰 Θα αγαπήσεις το σώμα σου, θα εκτιμήσεις την μοναδικότητα σου και θα εξελίξεις το πνεύμα σου.

〰 Χτίσεις ένα υγιές lifestyle προσεγγίζοντας το με ολιστική νοοτροπία

〰 Θα εφαρμόσεις τεχνικές για να πετύχεις τους στόχους σου

〰 Ανακαλύψεις συνταγές που βοηθούν το πνεύμα & το σώμα σου

〰 Να αντιμετωπίσεις  την άσκηση ως μορφή αυτοφροντίδας (.. είναι το φυσικό αγχολιτικό)

〰 Εντοπίσεις τα εμπόδια που σε αποτρέπουν από το να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου

〰 Συνδεθείς με τον ανώτερο σου εαυτό 

 

 

 

 

ΠΟΙΟΝ ΑΦΟΡΑ

〰 Εσένα που νιώθεις ότι ήρθε η ώρα επιτέλους να φροντίσεις τον εαυτό σου και το σώμα σου

〰 Έχεις μπερδευτεί με όλα τα wellness trends που βλέπεις και ακούς και χρειάζεσαι καθοδήγηση

〰 Έχεις μπει σε μια ρουτίνα χωρίς ισορροπία και δεν ξέρεις πως να ξεφύγεις

〰 Είσαι σκληρή/-ος με το σώμα σου και ανησυχείς μήπως σε κρίνουν οι άλλοι

〰 Η σχέση σου με το φαγητό ήταν μια μόνιμη πάλη εδώ και καιρό, νιώθοντας συνεχώς τύψεις πως ορισμένες τροφές σου κάνουν “κακό”, ανησυχείς για το βάρος σου – αλλά είσαι έτοιμη/-ος να αλλάξεις νοοτροπία και να επιφέρεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου;

〰 Θέλεις να θεραπεύσεις τη σχέση σου με το σώμα/την εικόνα/το βάρος σου και να αναπτύξεις περισσότερη αγάπη για τον εαυτό σου

〰 Είσαι super μαμά ή super μπαμπάς που θέλεις να ξανά αγαπήσεις το σώμα σου και να λειτουργήσεις σαν παράδειγμα για την οικογένεια σου

ΤΟΤΕ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ 15′ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα και σε τι μπορώ να σε βοηθήσω

2. ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ανάλογα με τους στόχους που θα θέσουμε διαλέγουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σου, ανάμεσα σε πρόγραμμα διάρκειας 2 ή 4 μηνών. Εάν είσαι η/o healthy guru που θέλεις να το πας ένα βήμα παρά πέρα μπορείς να επιλέξεις 1 μεμονωμένη συνεδρία

3. ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Aφιερώνoυμε χρόνο για να μάθω όσο περισσότερα μπορώ για εσένα, τις συνήθειες σου και την στάση σου απέναντι στον εαυτό σου, καθώς και τις προθέσεις σου. Στο τέλος της συνεδρίας μας θα λάβεις ένα αποκλειστικό πλάνο δράσης με στόχους που θα θέσουμε μαζί, βασισμένο στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.

4. ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Συνεχής υποστήριξη μεταξύ των συνεδριών (Whats App, μηνύματα, τηλέφωνο) – για τις δύσκολες μέρες (που η γυμναστική σου φαίνεται βουνό, το πλάνο διατροφής ακατόρθωτο, και η αυτοφροντίδα ένα μακρινό όνειρο) ή για αυτές που απλά χρειάζεσαι το κίνητρο να προχωρήσεις.

5. ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΟΥ

Μετά από κάθε συνεδρία θα λαμβάνεις τα εργαλεία που χρειάζεσαι στην μορφή που προτιμάς (κείμενο, podcast, video) για να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου όπως

  • tips & tricks
  • πλάνο διατροφής
  • συνταγές για όλα τα γεύματα της ημέρας
  • καθοδηγούμενοι διαλογισμοί
  • ιδέες αυτοφροντίδας

Θέλεις να κλείσεις μια 15' συνεδρία γνωριμίας;

Testimonials

“Βρήκα την Μαλού την κατάλληλη στιγμή και άλλαξε η ζωή μου. Με την καθοδήγηση της αντικατέστησα τα ‘πρέπει’ που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, με τα πραγματικά μου ‘θέλω’. Κατάλαβα τι σημαίνει να ευχαριστιέμαι το φαγητό χωρίς να στερούμαι, να κάνω γυμναστική επειδή θέλω και όχι επειδή ‘πρέπει’. Έμαθα τακτικές και tips που νομίζω θα ακολουθώ όλη μου τη ζωή. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες τι σημαίνει να ζω όπως πραγματικά ήθελα, χωρίς να το ξέρω!!”
Νικολέττα Γ, Αθήνα
“You are a life savior! Επέλεξα το 3μηνο πακέτο χωρίς να ξέρω τι να περιμένω. Οι γνώσεις, η οργάνωση, και το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξε η Μαλού ήταν καθοριστικά για να φτάσω στο επιθυμητό μου βάρος, να καθαρίσει (επιτέλους!) το δέρμα μου, να αγαπήσω την άσκηση, και να καταλάβω τι σημαίνει το wellbeing στην ζωή μου. Μαλού, σου είμαι ευγνώμων”
Μαρία Θ, Ζυρίχη
“Είμαι ο τύπος γυναίκας που θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου - - ποτέ δεν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι τη βοήθεια κάποιου άλλου. Καμιά φορά οι φίλοι μας γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για εμάς – βλέποντας με σε μια κατάσταση ανασφάλειας με τον εαυτό μου και το σώμα μου, μου έκαναν δώρο μια συνεδρία με την Μαλού. Η μια έγιναν 10 χωρίς να το καταλάβω! Η Μαλού μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. Και όπως λέει και η ίδια, όλοι χρειάζονται λίγη feel good νεραϊδόσκονη στη ζωή τους.”
Ναταλία Λ, Θεσσαλονίκη
“ Η Μαλού δεν είναι μόνο ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά και μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ coach! Είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στην αναγνώριση αρνητικών συνηθειών και μοτίβων συμπεριφοράς αλλά και στην αντικατάσταση τους με λειτουργικές και υγειινές συνήθειες που μπορεί κανείς να ακολουθήσει εύκολα. Η συνεδρίες μου μαζί της είναι διαφωτιστικές. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη από λίγη καθοδήγηση (ή και πολύ!) και feel good vibes στην ζωή του”
Λάρα Ν, Καβάλα